pexels-photo-433268.jpeg

Podcast

Podcast er en forkortelse av “play on demand broadcast”, og blir en større og større del av vår hektiske hverdag. På norsk oversettes det ganske enkelt til “podkast”

Helt på Nett - Podcast

Oppdateringer, nyheter og tips om sosiale medier og digital kommunikasjon.


Dette sier lytterne

Elsker at Helt på Nett-episodene er tydelige, korte og fylt opp med konkrete tips, råd og oppsummeringer. Ett tema - kort og konsist synes jeg er skikkelig bra. Kristian er behagelig å lytte til, og podcasten gir masse nytteverdi. Anbefales!
— Ingvild Moen, Resonate.no
Helt på Nett gir meg masse nyttige tips om hvordan jeg kan promotere nettbutikken min i sosiale medier. Jeg bruker Facebook og Instagram hver dag til å vise frem smykkene mine, og får mye utbytte av tipsene til Kristian.
— Marte Lohne, bareMarte.no
Kristian kjører rett på sak uten omveier og kompliserende krumspring, alltid med ro og en easy-going tone som gjør ting så lett å forstå. Temaene føles aldri irrelevant eller for smale. Episodene stopper når du egentlig gjerne kunne hørt litt til, men likevel at du sitter igjen med noen verdifulle tips - og videre - at Kristian er en skikkelig raus type som deler sin verdifulle kunnskap.
— Kjetil Grande, Haubitz Hall Salongen

Siste fra bloggen