Chatbot-favoritter 2.0

For en tid tilbake lagde jeg en oversikt over noen av mine chatbot-favoritter. Tidene forandrer seg, og det gjør også mine preferanser. Noen nye bot'er føyer seg til listen, og noen bot'er har simpelthen lagt ned. 

I skrivende stund, finnes det omkring 300.000 chatbots i Facebook Messenger, så jeg har ikke på langt nær den perfekte liste. I denne episoden ønsker jeg likevel å ramse opp noen bot'er som jeg selv er aktiv bruker av. Og samtlige i listen bruker jeg hver eneste uke.

Her er oversikt og link til mine chatbot-favoritter for øyeblikket:

Botlist: https://m.me/botlistco 

Botlist er egentlig et oppslagsverk for andre bot’er. Naturligvis har de sin egen bot, der de sender en melding til abonnenter når det kommer nye bot’er i deres register

TechCrunch: https://m.me/techcrunch 

Denne sender deg daglige nyheter fra Teknologimagasinet TechCrunch. Du kan selv velge hvilke tidspunkt du ønsker å motta nyheter.

Nuzzel: https://m.me/nuzzelnews 

Enda en nyhets-bot som tidvis sender deg noen av de mest populære nyhetene i øyeblikket.

Vipps: https://m.me/Vipps 

En artig julekalender som sender daglige tilbud til alle som abonnerer. Jeg liker spesielt den folkelige måten denne bot’en kommuniserer på.

GrowthBot: https://m.me/growthbot 

En bot man kan stille spørsmål (på engelsk) om for eksempel hvilke ord Uber.com har kjøpt i adwords, og omtrent hvor mye hvert ord koster. I tillegg sender denne bot’en ut en artig markedsførings-tegneserie i ny og ne.

Vitsekongen: https://m.me/vitsekongen 

Vitsekongen er enkel. Den sender deg en vits når du ønsker det. Eller, du kan abonnere på fredagsvitsen hver eneste uke.

KrishBot: https://m.me/kristianthomassen.no 

En av mine første bot’er. Her kan du abonnere på tips, nyheter og funfacts om sosiale medier og kommunikasjon.