(Not so) extreme makeover!

Tidligere var dette en ren fotoside der jeg publiserte bilder i ny og ne. Siden inneholdt også noen galleri med forskjellige fotografier innen flere tema. Disse bildene er fortsatt tilgjengelige, naturligvis. Dog ikke like fremtredende.

Denne helgen har det skjedd noen småting på websiden. Ikke voldsomme greier, men siden det ble behov for mer enn bare foto, har oppsettet blitt fornyet.

Hva er nytt?

Podcast

Min interesse ligger ikke bare i foto, men også innenfor digital kommunikasjon og alt som rører seg innen teknologi. Den siste tiden har jeg funnet stor interesse i mediumet podcast. Derfor har jeg opprettet en egen podcast der jeg snakker om nettopp digital kommunikasjon, sosiale medier og markedsføring - min hobby! Podcasten er i utgangspunktet kun for morro og for å lære mer om det, men noen kan kanskje dra utbytte av innholdet i tillegg.

Chatbots

Digital kommunikasjon og tech innebærer også en stor del AI. Chatbots er ikke helt nytt, men begynner først nå å få bein å gå på i Norge. Jeg har hatt mye morro med å lage noen chatbots i Messenger det siste året, og noen av botene ønsker jeg å vise frem på denne websiden.

To av de jeg er mest fornøyd med, er nok Kristian Thomassen og Vitsekongen, som henholdsvis tilbyr ukentlige tips innen sosiale medier, eller en ukentlig vits. Det er lett å gjette hvilken bot som gjør hva. Test dem gjerne via linken under her. 

Fortsetter med foto

Disse nye prosjektene som har dukket opp på siden vil ikke ta over for min andre hobby, som er fotografering. Jeg kommer til å fortsette med fotografering, og bildene vil fortsatt publiseres her på websiden. Forskjellen blir at det vil komme andre innlegg i tillegg.